Forum | Największe polskie forum o RS 125, AF1 i RS4 125 |
Forum dyskusyjne zwiazane tylko i wyłącznie z motocyklami Aprilia RS 125, AF1 i RS4 125
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy  GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Aprilia rs 125 (jajo) wyraźcie opinie.

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum | Największe polskie forum o RS 125, AF1 i RS4 125 | Strona Główna -> Aprilie z aukcji/internetu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dominik09
Ranga 4 - Skuterowiec


Dołączył: 10 Wrz 2014
Posty: 80
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Dolnośląskie.

PostWysłany: Pią 16:14, 30 Sty 2015    Temat postu: Aprilia rs 125 (jajo) wyraźcie opinie.

Siema w już wynegocjowałem z rodzicami i na moto mam tak +/- 5000 zł w tej cenie niestety nie kupie +2006 więc zdecydowałem się na pośrednią budę i tak jedną apkę którą znalazłem jest ode mnie jakieś 50 km z komisu ogólnie ładna tylko te lusterka i wydech jakiś dziwny co o niej myślicie

1.http://olx.pl/oferta/aprilia-rs-125-unikat-manuel-paggiali-CID5-ID8wQs9.html#f3f53a7530

2.http://olx.pl/oferta/aprilia-rs-125-05r-rs-cbr-mito-nsr-CID5-ID8JpBB.html#f3f53a7530
Cena oczywiście wygórowana ale myślę że z każdym można się dogadać,malowanie mi się podoba ale jest trochę dalej, Ocencie obie apki jeżeli możecie.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
515Bartek
Ranga 5 - Apilia fanatic!


Dołączył: 27 Lut 2012
Posty: 2292
Przeczytał: 4 tematy

Pomógł: 9 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Radom

PostWysłany: Pią 16:35, 30 Sty 2015    Temat postu:

w tej cenie to juz nowe budy sie kupuje a nie stare.... ta pierwsza w dodatku z jakiegos komisu i do rejestracji jeszcze.... czekaj na jakas forumowa sztuke bo widze ze niezle chca sobie przyciac na tych apkach Very Happy

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Kuchar
Ranga 5 - Apilia fanatic!


Dołączył: 25 Kwi 2013
Posty: 2670
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 29 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: śląskie

PostWysłany: Pią 16:40, 30 Sty 2015    Temat postu:

Po pierwsze oby dwie za drogie.
Po drugie w pierwszej apce zmienione lusterka, ciężarki kiery i brak kierunków przednich. Generalnie nie warta tej ceny + koszt rejestracji to na pewno do 5k nie wyrobisz. Smile
W drugiej brak naklejki przy lampie, a tak poza tym w miarę oryginalna i raczej godna uwagi. Smile
Ciekawe jaki przebieg i czy był remont, bo informacja zatajona w ogłoszeniu.
Za 5k też jej nie drapniesz według mnie:)


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Kamex
Ranga 5 - Apilia fanatic!


Dołączył: 04 Lis 2012
Posty: 867
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Radom

PostWysłany: Pią 17:11, 30 Sty 2015    Temat postu:

W tej pierwszej to i tarcze były wiemieniana z przodu wiec chyba na + Very Happy

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
fox2plus
Ranga 5 - Apilia fanatic!


Dołączył: 03 Sie 2014
Posty: 277
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Pią 17:32, 30 Sty 2015    Temat postu:

to wyobraz sobie jaki to mialo przebieg jak tarcze juz poszly

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
515Bartek
Ranga 5 - Apilia fanatic!


Dołączył: 27 Lut 2012
Posty: 2292
Przeczytał: 4 tematy

Pomógł: 9 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Radom

PostWysłany: Pią 18:16, 30 Sty 2015    Temat postu:

jak to komisy kupia rozbitka zrobia po taniosci i wolaja worek pieniazkow za gowno.... Smile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
dominik09
Ranga 4 - Skuterowiec


Dołączył: 10 Wrz 2014
Posty: 80
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Dolnośląskie.

PostWysłany: Pią 21:50, 30 Sty 2015    Temat postu:

No ale do 5000 tys to też ciężko o apke w nowej budzie nawet jeżeli miałbym 6000 zł to raczej nic bym nie kupił a pośrednią do 4000 zł spokojnie kupie fajną ale chcę te ostatnie roczniki pośrednie 2004-2005 rok. Jasne z chęcią kupił bym apkę w nowej budzie ale do 6000 raczej nie kupię chyba że macie propozycje z allegro lub olx to byłbym wdzięczny.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
515Bartek
Ranga 5 - Apilia fanatic!


Dołączył: 27 Lut 2012
Posty: 2292
Przeczytał: 4 tematy

Pomógł: 9 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Radom

PostWysłany: Pią 21:56, 30 Sty 2015    Temat postu:

a czemu akurat ostatnie roczniki ? lepszy starszy troche po remoncie niz nowszy niewiadomo jaki....

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
dominik09
Ranga 4 - Skuterowiec


Dołączył: 10 Wrz 2014
Posty: 80
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Dolnośląskie.

PostWysłany: Pią 22:16, 30 Sty 2015    Temat postu:

515Bartek chodzi mi o malowanie bo w tych rocznikach najbardziej mi się podobają a nie chcę jakieś też starej z 1999 w tym malowaniu racing ,

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum | Największe polskie forum o RS 125, AF1 i RS4 125 | Strona Główna -> Aprilie z aukcji/internetu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin